Pooltak eller inte?

Under de femton år som vi sålt pooler har pooltaket länge varit ett av de tillbehör som det finns många åsikter och synpunkter på. Det har också varit väldigt skiftande kvalité i utbudet på marknaden. Som en följd av detta gick det många år innan vi tog in pooltak i sortimentet.

Vårt val av pooltak – Gullberg & Jansson

Till slut blev förfrågningar om pooltak allt fler från kunder och efter att ha granskat leverantörer föll vårt val på pooltak från Gullberg & Jansson. Sedan några år tillbaka har vi deras pooltak i sortimentet och vi upplever det verkligen som att kunder känt att de får ”value for the money”.

Idag säljer vi pooltak i hela vårt område, från Falkenberg och Varberg i syd till Kungsbacka och Göteborg i norr.

Nedan hittar du kortfattad information om våra pooltak. För mer och fördjupande information, se Gullberg & Janssons webbplats.

NOVA COMFORT – LÅG TAKHÖJD

Nova Comfort är Nordens mest sålda pooltak och är ett pooltak med elegant design och robust konstruktion. Nova Comfort är ett barnsäkert pooltak med lås och modellserien passar för dig som är ute efter ett lågt och stilrent pooltak som inte tar upp för stort utrymme i trädgården. Trots den låga höjden finns det gott om utrymme att simma under taket.

POOLTAK LEIA

Leia-serien, i antracitgrå färg, är Gullberg & Janssons exklusiva standardserie för pooltak med låg takhöjd. Pooltaket är utrustat med 3 mm klarplast och skena på endast en sida. Leia har som standard skjutdörr som kan monteras på valfri sida om största sektionen. Med tillvalet förlängningsskena kan du skjuta pooltaket förbi hela poolen.

Hjälp med att välja rätt pooltak?

Fullständig information och mått på de olika modellerna hittar du hos Gullberg & Jansson.

Har du frågor om våra pooltak eller vill ha en offert, kontakta oss gärna.

Kenneth
The World Family AB

Kontaktuppgifter

  • The World Family AB
  • Stenåsavägen 3
  • 439 53 ÅSA